doehetzelf steigerhout tafel

By | augustus 1, 2016

Doehetzelf steigerhout tafel

doehetzelf steigerhout tafel

Doehetzelf steigerhout tafel. Wilt u een steigerhouten tafel maken? Dan vind u hier de bouwtekening die u nodig hebt. Met een goede bouwtekening is een steigerhouten tafel maken een fluitje van een cent. Klik HIER voor de bouwtekening die nodig is. Met Freds Bouwtekeningen heeft u in 1 koop 10.000 bouwtekeningen.

doehetzelf steigerhout tafel

 

Persoonlijk kan ik nog geen Ikea-kastje in elkaar zetten. Ik heb echt 2 linker handen. Ik ben op advies van een vriend, een keer aan de slag gegaan met een bouwtekening van Fred Schouten. Ik had hier van te voren geen vertrouwen in. Maar uit fatsoen ben ik een tafel gaan maken adhv een tekening van Fred. En wonder boven wonder, is het toch gelukt. Sterker nog, dit ging zo snel. De tekening was duidelijk. Netjes stap voor stap bouwen. En zie foto wat is het resultaat. Echt een mooie degelijke steigerhouten tafel. Een sierstuk op het terras van mijn horecazaak.

Ik ben Fred Schouten echt dankbaar voor al deze tekeningen. Voor slechts 47 euro heb je 10.000 bouwtekeningen. Dat vind ik ongelooflijk veel. Ik ben na mijn tafel ook een hoekbank, een bed en een schutting gaan maken. Echt alles is mogelijk. Ik bedoel er staan zoveel leuke tekeningen in. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een tekening van in de collectie van Freds bouwtekeningen.

Ik heb ook al dingen gemaakt waar je niet direct op zou komen  om het te maken. Zo was ik op een kruiwagen gekomen. Ja een heuse steigerhouten kruiwagen. Ik vond dit zo’n leuke uitdaging. Echt makkelijk is dit niet. Maar het is toch gelukt. Ja eigenlijk wel heel gemakkelijk. Gewoon stap voor stap de tekening plus bijhorende instructies volgen van Freds Bouwtekening. En dan zal je zien dat het wonderbaarlijk snel gaat. Hier onder ziet u het resultaat van de kruiwagen. Klikt u op de foto en u wordt doorgelinkt naar Fredsbouwtekeningen. Daar kunt ook de kruiwagen tekening vinden. Veel succes.

 

doehetzelf steigerhout tafel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *