steigerhout loungebank 2016

By | augustus 2, 2016

doehetzelf steigerhout loungebank 2016

doehetzelf steigerhout loungebank 2016

doehetzelf steigerhout loungebank 2016

Steigerhout loungebank 2016. De nieuwste loungebank. Nieuwste design van 2016. In Freds Bouwtekeningen kan je het vinden. 10.000 bouwtekeningen. Heel veel loungebanken. Maar dus ook de nieuwste uit 2016.

doehetzelf steigerhout loungebank 2016

Freds Bouwtekeningen. 10.000 bouwtekeningen voor de prijs van slechts 47 euro. Dit is een unieke kans! Het is zo makkelijk aan de hand van Freds bouwtekeningen een loungebank te maken van steigerhout. Hele duidelijke tekeningen. Hele duidelijke uitleg. Waarom nog moeilijk doen? Waarom zelf het wiel uitvinden, als alles zo duidelijk in Freds Bouwtekeningen beschreven is?

Natuurlijk zijn het niet alleen loungebanken in de grote verzameling van 10.000 tekeningen. Nee tafels, schuttingen, speelgoed, schommels, tuinhuisjes, bedden, etc etc.

Bouwtekeningen voor elk niveau. Van beginners tot gevorderden. Duidelijke uitleg volgens een overzichtelijk stappenplan. Het is een feest om uw bouwwerk te maken.

Heel veel mensen hebben Freds Bouwtekeningen al aangeschaft. Heel veel mensen zijn blij geworden van de 10.000 tekeningen. Zeker als je de lage prijs in ogenschouw neemt. 47 euro. Normaal kan dit natuurlijk niet voor 47 euro. Dit is een levenskarwei om 10.000 bouwtekeningen compleet met handleidingen te maken en te schrijven.

Maar hoe kan Fred dit dan leveren voor zo’n lage prijs. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Ten eerste doet hij alles met liefde en passie voor zijn vak. Hij werkt nooit 1 minuut met tegenzin aan zijn projecten en tekeningen. Hij doet dit met alle plezier.

Ten tweede zijn er werkelijk duizenden mensen die deze tekeningen downloaden. Dus bijvoorbeeld 1000 mensen maal 47 euro is voor Fred al een jaarinkomen. Een welverdiend jaarinkomen wel te verstaan. Wie zulk knap werk levert, zo gedetailleerd, zo overzichtelijk, dan verdien je je het om een goede boterham er mee te verdienen.

En elke keer vult hij zijn bouwtekeningen aan. Nooit denkt hij “het is nu wel genoeg” Het is nooit genoeg. Fred wil dat de collectie altijd aangevuld wordt met de nieuwste tekeningen in dit geval de bouwtekeningen van 2016.

Veel succes en veel bouwplezier met Freds Bouwtekeningen.

Klik hier voor de download van de 10.000 tekeningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *