steigerhout

By | mei 4, 2016

steigerhout

Steigerhout is meestal afkomstig uit Scandinavië. Het is een plank gezaagd uit vurenhout.

steigerhout

 

steigerhout voor meubelen

Voor de doehetzelver is steigerhout ideaal om meubelen te bouwen.

Steigerhout wordt gemaakt van snel groeiend vurenhout. Deze houtsoort is goedkoop. Dus uit economisch oogpunt zeer aantrekkelijk.

Steigerhout heeft ook weinig onderhoud nodig. De steigerhouten tuinmeubelen kunnen makkelijk een regenbui hebben. Het zal na verloop van tijd wel wat verweren. Maar dit komt juist alleen maar ten goede aan het stoere uiterlijk van deze meubelen. Eigenlijk wordt het hout op deze manier op een natuurlijke manier geïmpregneerd.

Vind je het mooi om witte houten planken te hebben, dan bestaat er de mogelijkheid om de planken te behandelen met witte of grijze was. Een waterafstotende olie zal het zelfde resultaat geven.

Heeft u eenmaal de keuze gemaakt om met deze houtsoort te gaan werken. Dan komt de vraag koop ik gebruikte of nieuwe planken? Voordeel gebruikt het ziet er stoerder uit. Nadeel de prijs is vaak hoger.

Voordeel nieuwe planken. Goedkoop en sterker. Nadeel. Heeft nog niet de stoere look.

Bouwtekeningen

Als u eenmaal heeft besloten om meubels te gaan maken, dan hebt u waarschijnlijk ook goede bouwtekeningen nodig. Of u nu een tafel, een stoel, een compleet loungeset, een schutting, een bed, een bloemenbak, een toonbank voor een winkel wilt gaan maken. U heeft hiervoor goede bouwtekeningen nodig.

Freds Bouwtekeningen zullen voor u een goede oplossing zijn. Fred Schouten heeft een enorme verzameling bouwtekeningen online gezet. Tegen een kleine vergoeding van 47 euro koopt u 10.000 bouwtekeningen.

Deze tekeningen zijn helder, duidelijk, makkelijk te begrijpen en compleet.

Klik u hier op onderstaande afbeelding van Freds Bouwtekeningen, dan komt u direct op de site van Fred. U heeft na betaling direct toegang tot dee unieke collectie bouwtekeningen. Heeft u vragen over de tekeningen of heeft u wat hulp nodig? Fred zal u graag helpen.

Succes met uw bouwprojecten

steigerhout

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *